Blog

Welkom op Kaktussen.nl

mama challenge 2017 aankondiging
Moederschap

Mama challenge 2017: een goede reden om weer te bloggen

Het bloggen heeft even stil gelegen (lees: 5 maanden), ondertussen zijn we verhuisd naar onze eerste koopwoning, kruipt mijn baby vrolijk door het huis en is het mijn eerste zomer als mama. In theorie genoeg onderwerpen om over te bloggen, in de praktijk bleef dit helaas achter. Gelukkig vond ik twee belangrijke motivatiebronnen. De zin om weer te bloggen vond ik in de vorm van dit blogboek van Kelly Deriemaeker en de mama challenge 2017, waarover ik hoorde via Mammie Mammie. Om meteen maar het diepe in te springen: ik doe mee!

Over de mama challenge

Tijdens de mama challenge is het de bedoeling dat je de  volgende tien uitdagingen (in willekeurige volgorde) volbrengt:

  • picknicken;
  • me-time;
  • pimp je tuin;
  • ijs- of fruitwaterrecept;
  • knutselen;
  • waterpret;
  • leukste speeltuintjes in de wijk;
  • zomerse outfit of the day;
  • (wat doe je als) het regent;
  • gratis uitstapje.

Sommige challenges brengen me nu al wat zenuwen, want hoe ga ik in hemelsnaam met mijn 9 maanden oude baby speeltuinen uitproberen? Gelukkig zijn er ook challenges die ik zeker de moeite waard vind om te proberen, om mijn favo te noemen: de me-time challenge, het zou stiekem namelijk best fijn zijn om een keertje een blogartikel te kunnen schrijven zonder vijf zestien zevenentwintig keer per artikel gestoord te worden door baby of manlief.

De hele zomer kun je dus de resultaten van de challenges terugvinden op deze blog, maar ook op de blogs van een boel andere schrijvende mama’s (waaronder bijvoorbeeld Merel van Lotus Writings en Mahwish van Mammie Mammie).

Volgende week komt de eerste post van de challenge online, dus voor nu: nog even geduld!

Wellicht ook interessant


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *