Over Kaktussen

Kaktussen is ontstaan nadat ik merkte dat we niet meer openlijk durven te zijn over hoe zwaar $#!% het leven als moeder soms is. We worden bekritiseerd door onze (schoon)ouders en vaak heeft zelfs de caissière van de buurtsuper een mening die ze niet onder stoelen of banken steekt. Toch willen we allemaal maar twee dingen: acceptatie en weten dat je niet de enige bent die dit meemaakt.

Met humor en een flinke dosis zelfspot leer ik moeders over (zelf)acceptatie en het makkelijker maken van je leven op alle denkbare fronten.

Op deze website verzamel ik mijn ervaringen en geef ik mijn ongezouten (en soms ongefundeerde) meningen over zwanger zijn, bevallen en het moederschap, met als doel openlijkheid te verschaffen in de keiharde realiteit van dit alles.

Over mij

Mijn naam is Caroline (spreek je uit als Keroolajn, op zijn Engels dus). Ik ben eind twintig en alweer een tijdje getrouwd met Jop. In september 2016 zijn we ouders geworden van het meest prachtige kereltje dat de eerste maanden op deze aarde als een soort zeester lag te wapperen voor aandacht: Kobe, ook wel: De Kleinste. Ondertussen is hij een eigenwijze dreumes die mij in zijn korte leven leerde dat ik de allerbeste moeder ter wereld ben en ook lid ben van de moedermaffia.

Naast moeder, ben ik software-ontwikkelaar, schrijver en regisseur. Ik geef wekelijks theaterles aan een groep pubers die de lessen vooral zien als een mogelijkheid om heel dramatisch te doen over hun eigen leven. Daarnaast zorgen ze ervoor dat ik hoop dat Kobe nooit gaat puberen.

Social media

Natuurlijk is Kaktussen te vinden op social media. Volg me op:
Facebook
Instagram
Pinterest

Contact

Wil je contact opnemen? Leuk! Mail me op [email protected] of gebruik onderstaand formulier. Ik reageer zo snel mogelijk!