Over Kaktussen

Kaktussen is ontstaan nadat ik merkte dat we niet meer openlijk durven te zijn over hoe zwaar $#!% het leven als moeder soms is. We worden bekritiseerd door onze (schoon)ouders en vaak heeft zelfs de caissière van de buurtsuper een mening die ze niet onder stoelen of banken steekt. Toch willen we allemaal maar drie dingen: acceptatie, weten dat je niet de enige bent die dit meemaakt en met een beetje geluk willen we dat het moederschap een stukje makkelijker wordt.

Praktische tips voor een gelukkige mama

Met humor en een flinke dosis zelfspot leer ik moeders over (zelf)acceptatie en het makkelijker maken van je leven op alle denkbare fronten.

Kaktussen.nl is geen typische mamablog – wat dat dan ook moge betekenen. Natuurlijk vind je hier ook tips hoe je om moet gaan met luieruitslag, of wat je moet doen als je peuter je ineens slaat. Maar je zult ook lezen hoe ik de afgelopen jaren al duizenden poepluiers heb weten af te schuiven op nietsvermoedende familieleden en dat ik een hekel heb aan spelen met mijn kind.

“Ik ben niet de perfecte moeder: ik loop het liefst de kantjes er vanaf.”

take it easy - niet meer te druk
PS: dit is uiteraard in scène gezet.

Op deze website geef ik tips over het moederschap en geef ik mijn ongezouten (en soms ongefundeerde) meningen over zwanger zijn, bevallen en het moederschap, met als doel het leven makkelijker en vooral leuker te maken.

Over mij

Mijn naam is Caroline (spreek je uit als Keroolajn, op zijn Engels dus). Ik ben dertiger en alweer een tijdje getrouwd met Jop. In september 2016 zijn we ouders geworden van het meest prachtige kereltje dat de eerste maanden op deze aarde als een soort zeester lag te wapperen voor aandacht: Kobe, ook wel: De Kleinste. Ondertussen is hij een eigenwijze peuter die mij in zijn korte leven leerde dat ik de allerbeste moeder ter wereld ben en ook lid ben van de moedermaffia.

Naast moeder, ben ik creative online marketeer, schrijver, regisseur, huishoudster, kok, software developer, blogger, tranendroogster, emotioneel af en toe wat labiel, Disneygek, dol op snelle DIYs, koekjesbakker, echtgenote, slaapliedjeszangeres, voorlezer en knuffelbeer.

Ik ben slecht in kinderen in slaap sussen, nee zeggen, zwanger worden, de was bijhouden, geduldig zijn, dingen weggooien en de humor van mijn man snappen.

Social media

Natuurlijk is Kaktussen te vinden op social media. Volg me op:
Facebook
Instagram
Pinterest

Contact

Wil je contact opnemen? Leuk! Mail me op caroline@kaktussen.nl. Ik reageer zo snel mogelijk!

Populair

Back to Top